søndag den 2. november 2008

Ny cardigan og wellness på Rømø

Endelig blev den færdig. Den lille cardigan til Anton. Den er også afprøvet på vores længe ventede tur til "Rømø Golf og Wellness".
Wellness og golf er en udemærket kombination. "Drengene" spillede golf og "pigerne" var i lavendeldampdad, vandfaldsgrotte, varmtvandsbassin med røgslør på vandoverfladen, massagespa, zoneterapisoppebassin og mange andre virkeligt fantastiske badeoplevelser. Rømø golf og wellness kan varmt anbefales. Vi boede 6 voksne i en hytte med eget køkken og bad. Stedet var kun 1 ½ år gammelt og emmede af god kvalitet. Stråtækte tage, Unoform køkken, B&O tv og anlæg og PH lamper. Den gode stil gik igen i welnessafdelingen. Badekåber, tykke håndklæder, frisk frugt og juice ad libitum. De nyeste ugeblade og magasiner lå fremme til fri afbenyttelse når man lige fik lyst til at ligge lidt på en mosaikbeklædt liggestol med varme i.
Børnene passede hytten og stod klar med maden, som kunne hentes som take away i stedets restaurant.
Der skal vi helt sikkert hen igen.

3 kommentarer:

 1. Er du nu bare helt fin og ny????
  Blev Anton frisk til turen?
  Skøn skøn trøje.

  Karen

  SvarSlet
 2. Neeej, det lyder som på film :-) Og du forstår jo at beskrive det, så vi alle kan se det for os. Mosaikbeklædt liggestol :-) Fedt, at I havde en god tur! Hvordan gik det med Uffe?

  SvarSlet
 3. Sikke den dejlig trøje.
  Den bliver han da sød i!

  Og sikke en dejlig weekend i har haft.
  Jeg syntes misundelsen breder sig lidt :-)

  SvarSlet