lørdag den 7. februar 2009

Wool - nyt garn i Stof & Stil

Ja, sådan ser det altså ud. Stof & Stil's nye garn i 100% uld, som jeg har udvilket. Jeg var nød til at eje et nøgle af hver....troede jeg. For jeg har netop opdaget at jeg har glemt den røde, da jeg besøgte butikken i dag. Men der er altså også en rigtig flot rød. Se evt. på Stof & Stils hjemmeside.
Jeg ved ikke hvad jeg skal strikke. Indtil videre skal garnet bare ligge her hjemme hos dets "mor" og nyde tilværelsen.

7 kommentarer:

 1. Det må være ganske særligt at se det færdige produkt, som du sikkert har brugt masser af arbejde på at lave.
  Garnet ser meget indbydende ud som det ligger der i en bunke - og dejlige farver er det bestemt også...

  SvarSlet
 2. Er netop ved at lægge sidste hånd på Kaspers hættetrøje i garnet. Det har været rigtig lækkert at strikke i. Jeg skal helt sikkert have mere! Kommer der måske en opskrift i garnet til efteråret? Jeg skal prøve at valke det i morgen - tør næsten ikke. Tror jeg starter i håndvasken :)

  Knus og god søndag!
  Hvordan går det egentlig med Dan?

  SvarSlet
 3. Ulla V. - ja, det varer jeg selv har udviklet, her en ganske særlig plads i mit hjerte. Et slags barn velsagtens.

  Mette - Glæder mig til at se den på bloggen. Godt at høre at det er lækkert at strikke i. Og ja - der kommer en opskrift så hurtigt som vi kan have den klar. Jeg gætter på at der max. går et par måneder.

  SvarSlet
 4. Lyder spændende med det uldgarn, må kigge lidt på det næsten gang jeg kommer forbi butikken i Århus.

  SvarSlet
 5. Nej hvor sjovt. Jeg skal åbenbart hele tiden løbe ind i Stof og stils udviklere og designere. Da jeg havde hæklet lidt svampe til jul, fik jeg kommentarer fra Karen Klarbæk, der havde designet dem. Og nu ser jeg , at du har designet garnet her. Jeg købte også alle farverne- men kun 10 nøgler, som jeg heller ikke ved hvad jeg skal bruge til, men jeg måtte bare eje dem pga de dejlige farver. De ligger og inspirerer. Det er iøvrigt en rigtig fin spinding. Lidt tættere end f.eks. LIMA fra PERU- vistnok hjertegarn- så jeg forventer, at det giver en lidt bedre slidstyrke og ved filtning at det ikke bliver minimalt men er til at styre.

  SvarSlet
 6. Sikke nogle dejlige farver!
  Dem skal jeg vist kigge på næste gang jeg er i Stof og Stil.
  Tillykke med arbejdet!

  SvarSlet
 7. Karin Grøn - dejligt at høre at du købte det bare fordi du ikke kunne lade det ligge. Jeg glæder mig meget til at se hvad du finder på at lave af det.

  Tine - jeg håber det lever op til forventningerne, og hører gerne din mening.

  SvarSlet