søndag den 26. april 2009

Køernes forårsfest

I dag har vi været til køernes forårsfest på en gård lidt vest for Herning. Køerne der inviterede, var økologiske Arla-køer. Vi havde, som man jo skal og bør, lavet lækker frokostkurv og kom i god tid, så vi kunne nå at få en parkeringsplads i gåafstand til gården. Vi nåede også at se køerne imens de stadig var inde i stalden, samt de små kalve. Anton var også ude og besigtige gårdens samlede traktorpark. Den blev beundret, med noget der kunne minde om sand æresfrygt.

Jo jo, vi fik det hele med. Vi blev til og med fotograferet, i al vores svulmende familieidyl, af en fotograf fra Herning Folkeblad. Der så man lige mig, med en kyllingefrikadelle siddende halvt ude af den ene mundvig. Hold øje med Herning posten.
Kl. 12.00 blev køerne lukket ud.

Vi sad klar med kamera og store øjne, da køerne kom bukkende og springende ud af stalden. De var så glade at man selv blev helt glad ved synet. Anton grinede så højt, at de omkring tående gæster også kom til at grine. Det var en stor succes. Kl. 12.10 var Anton så træt, at vi måtte haste hjem. Han fik endda lov til at lege med GPS'en, for at holde sig vågen. Vi nåede lige præcis hjem, inden han overgav sig som en slap karklud. Der er vel nok herligt der ude på landet.

1 kommentar:

  1. Sikke en dejlig oplevelse. Det er bare til at grine af, når køerne kommer på græs. Man bliver i så godt humør af at se deres kæmpe glæde. De glemmer helt at de er gamle dyr og bliver som kalve på ny. God ide at landmændene ikke holder oplevelsen for sig selv, men deler den med andre- ikke mindst din Anton, der har øje for den slags

    SvarSlet