torsdag den 26. november 2009

Så er der hylere til drengen

Når man sådan nærmer sig børnehavestadiet med hastige skridt, er det et must at være smart inderst såvel som yderst. Man kan jo ikke møde op i en body med knapper i bunden, når man skal starte i børnehave og i øvrigt snart bliver storebror til nogen. Nej nej, store drenge går da med thigts. Så nu har mor lige smækket 6 par moderigtige thigts sammen til drengen. Der er lidt til et hvert humør. Lidt brun/orange retro med "fanter" på. Lidt med noget grøn/natur "pip pip" på og to par med stjerner til de lidt mere rå dage. Total god stil.

9 kommentarer:

 1. De er da bare skønne. Jeg er sikker på, at han vil synes, at han er stor og sej, når han får dem på!

  SvarSlet
 2. Jeg synes de er vild seje - man får lyst selv til at at være sej indenunder!

  SvarSlet
 3. De er lækre, de skal rigtigt vises frem i børnehaven:). Desuden er det heller ikke nemt at stå med body og trykknapper, når man selv skal til at gå på toilettet i børneren :)

  SvarSlet
 4. De er bare rigtig søde, selv om jeg nu stadig er glad for bodyen, da den ikke skiller på maven, specielt her om "vinteren".
  Men dermed ikke sagt at han ikke får et par underbukser på engang imellem da han jo har en storebror han ser vældig meget op til og hvad han gør, gør lillebror også.
  For de er nu lidt søde de små drenge når de render rundt i underhylere og en undertrøje.

  SvarSlet
 5. Mette b - nemli' ja. Han blev helt vild af glæde.

  Unikarina - ja, en lille trusse med fanter ville da ikke være at kimse ad.

  Irene - tak :-)

  Anne - nemli' helt i orden stil dér ;-)

  Jenette - nej uha. Det ville da nå at gå galt op til flere gange inden trykknapperne blev åbnet.

  Mette - nemli' ;-)

  Silas og Sol - ja, det er det der er problemet. Har overvejet at isolere drengen med en bane gaffa. Men så kan man jo lige så godt beholde bodyen. Jeg har lavet hylerne lidt høje i taljen og undertrøjerne ekstra lange, for at imødekomme problemet. Er stadig i test-fasen, ved endnu ikke om det virker.

  SvarSlet
 6. Ja, det er da totalt god stil! (og meget mor-overskuds-agtigt :0)) Super fedt.

  SvarSlet