søndag den 15. november 2009

Tak for alle kommentarerne...

..til mit indlæg om brombærstrik og især om ammefilosofi. Det er virkeligt et ømtåleligt emne der kan bringe en forsamling kvinder helt op og bimle. Det er dejligt at vide at jeg ikke er den eneste der syntes, at amning ikke er helt så let for alle, som det ser ud. Tak for den medsøsterlige opbakning. I kan læse mine svar i "kommentarer" til nedenstående indlæg om brombærstrik og ammefilosofi.

6 kommentarer:

 1. Nå, der kom jeg nok lidt for sent :) Nå, men du ved jo, at jeg heller ikke har ammet mine drenge. I hvert fald ikke mere end en uges tid, indtil jeg også opgav :) Jeg havde også anden gang rustet mig til, at nu skulle det være, men inderst inde havde jeg på en måde opgivet. Og det gik heller ikke. Jeg havde store diskussioner med min sundhedsplejerske, som var bekymret for mit manglende arrangement! Måske var det raseri og afmagtsfølelse der ubevist fik mig til at stoppe amningen. Så kære Camilla, tag dit eget valg, og gør som din krop siger. Det får både du og den lille ny det allerbedst af!
  Glæder mig til at se dig på torsdag :)
  Knus Mette

  SvarSlet
 2. ... forresten! Fed fed trøje! Så slap du ud på den gode side af arbejdet :)

  SvarSlet
 3. Hejsa Camilla....Ja vores pige gad ikke sutte overhovedet, hverken med suttebrik eller noget som helst....det var rigtig øvøv..men victor som jo er nummer to i flokken, han suttede jo løs derudaf......så her må man sige der var forskel på piger og drenge...men til alle dem der spurgte " hvorfor ammer du ikke" svarede jeg det gør jeg ikke fordi de kan ikke lide min bryster, og så skulle du se dem i ansigterne, de blev meget flove.....så kunne de få den.. og idag kan man da ikke se forskel på om hvem der klarer sig bedst fordi de er blevet ammet eller ikke......så jeg vil osse sige til dig....GØR SOM DU SELV VIL OG VÆR STOLT AF DET.......ha en god søndag knus Bettina

  SvarSlet
 4. Mette - jeg kan mærke at jeg har det på samme måde. Inderst inde tror jeg faktisk ikke på projektet, men håber alligevel at det vil lykkes.
  Jeg er bare rigtig glad for toppen og glæder mig også rigtig meget til at se dig snart.

  Bettina - ja, der er heldigvis forskel på børn. Jeg ser frem til at få en chance til med et andet barn. Men ellers vil jeg gøre alt hvad jeg kan for at følge dit gode råd :-)
  Knus

  SvarSlet
 5. Heisann:-)
  Ble sååå glad da jeg leste din historie om amming,
  - har vært der selv...et sant h...:-)
  Fikk til ammingen med barn nr. to, men har aldri helt glemt den dårlige tiden fra nr. en...
  Godt når du deler så ærlige tanker:-)
  For en nydelig vest:-)
  Ha en fin uke , klem Hege.

  SvarSlet
 6. Hege - jeg er glad for at høre, at det på trods af en dårlig ammeoplevelse med barn nr. 1, sagtens kan lykkes med barn nr. 2. Tak for opmundringen :-)

  SvarSlet