tirsdag den 1. december 2009

Hvad så fede Dorrit - er du stadig fed?

Ja! Også selvom der i min kalender står, at jeg faktisk skulle føde i dag. Der er selvfølgelig stadig fire timer til midnat, så...... Men ind til videre tror jeg ikke på projektet. Men skidt med det. Jeg kan sagtens få tiden til at gå. I dag har jeg lavet lækker lækker konfekt. Åh, jeg kunne spise det hele med det samme. Opskrifterne er fra Pernille Albers m.fl's bog "Hjerterum og juleknas" der udkom sidste år ved juletid.

8 kommentarer:

 1. Jeg har også haft fat i bogen fra sidste år for at lave havregrynskugler. Og selvom bogen er fra sidste år, bliver den absolut ikke ringere :)
  Held og lykke med slankekuren som forhåbentlig finder sted en af de nærmeste dage... Jeg hører jo nok et lille pip fra dig :)

  SvarSlet
 2. Mette - Det er en skøn bog. Fktisk min yndlings-julebog.
  Jeg skal nok pippe ;-)

  SvarSlet
 3. Så! Nu er det på tide at ønske dig al mulig held og lykke med fødslen og alt det skønne der følger efter - man ved jo aldrig hvornår du kan finde på at suse afsted. :))

  Hvor må det være skønt snart at kunne holde jeres lille ny i armene...

  SvarSlet
 4. Siike nogle lækkerier du har lavet - hvis du ikke kan spise dem alle, så dem dem bare til mig:-)
  Og rigtig meget held og lykke med afleveringen af ny bebselade. Jeg håber, at du får en rigtig god fødsel og glæder mig til at høre nyt. Nu er globetrotterne jo kommet hjem, så sig bare det til bebsen........ Kram.

  SvarSlet
 5. Jeg havde også termin den 1. december men fødte den 7. Altså for 15 år siden..... Så på med den tålmodige kasket:-)

  SvarSlet
 6. Hej Camilla
  MUMS det ser lækkert ud, skynd dig at spise det. I tilfælde af at amning bliver et hit denne gang og lille baby ikke gider have kakao/marcipan mælk!! Thi hi - og hvis baby så godt kan lide det må du lave noget mere - ha ha!
  Vil også gerne have en pip SMS når Anton bliver storebror!

  Knus fra
  Badulla ;o)

  SvarSlet
 7. Manglende indlæg fra den 1. og fremover håber jeg betyder at du har født og at alt er gået godt. Held og lykke med det hele.

  SvarSlet
 8. Ulla V - tak :-) Ja, jeg sover nærmest med skoene på. Det gik pænt hurtigt sidste gang, så jeg er klar.

  Katrine - jeg lover at sende dig alle resterne efter jul ;-)

  Inge - sidst gik jeg også en uge over tiden, så jeg rammer sikkert også d. 7. :-)

  Karin - ja, jeg lover ikke at jeg lige får lavet et indlæg samme dag. Så et par dag med stilhed herfra kunne godt være et tegn.

  Badulla - he he, det lyder som en rigtig god plan. Du er på SMS listen allerede :-)

  SvarSlet