torsdag den 14. januar 2010

Liquid Love med kage

Ja, tiden flyver når man morer sig....eller. Den går i hvert fald under alle omstændigheder. Gustav er nu 5 uger gammel og vi får sammen dagene til at gå med bleskift, sutteflaske-givning, sutteflaske-vaskning, indkøbsplanlægning og indimellem nødtørftig rengøring af boligen. I dag har jeg f.eks. gjort bryggerset rent. Der var stadig spor efter julemutters værksted, hvor der først var blevet smækket juledekorationer sammen og senere var de selv samme dekorationer blevet dissekeret. Nu er alle spor fjernet, så der er rigtig god plads til alt det vasketøj der raser igennem husholdningen i en lind strøm. Hvor går grænsen for hvornår det kan betale sig at anskaffe en industrivaskemaskine egentligt?Når jeg skal forsøde livet med lidt dagligdags wellness (eller zen som det hedder i damebladene), så bager jeg en muffin (eller cupcake som det hedder på moderne dansk), brygger en kop Kusmi Love the, kaster benene op og satser på at Gusse tager en lang skraber.
Det er meget småt med håndarbejdsaktiviteterne. Men en enkelt pind bliver det da til engang imellem....suk.


4 kommentarer:

 1. Det ser rigtig hyggeligt ud. Cupcakes er kager bagt i muffinsforme med papirform - typisk søde med smuk pynt. Muffins er typisk mere rusrikke, sunde og uden papirforme. Men i bund og grund er det Same - Same!!!! ;o)

  SvarSlet
 2. Rigtig godt at du forstår at hygge dig, det er så vigtigt. Og nyde nuet og sin dejlige baby. Selvfølgelig skal der gøres rent og det er dejligt men det er godt at du har førstepriotet i dig selv og barn/børn/mand/kager
  knus fru nielsen

  SvarSlet
 3. unikarina - tak for kagekursus ;-)

  Fru Nielsen - ja, jeg har en regel der lyder "gør det vigtigste først". Det har sjovt nok tit noget med kage og the at gøre ;-)

  SvarSlet
 4. Hej Camilla
  Din priotering er helt perfekt.
  Mht. til vaskemaskinen skal der nok et barn eller to mere til :-)

  Hilsen Kirsten
  mor til TRE

  SvarSlet