søndag den 5. februar 2012

Svine heldig hund

Luffe-dyret er blevet skadet. Hans venstre forben er slemt forstuvet. Det skete under kammeratlig kamp, med Spiderman alias Anton, lørdag aften kort før spisetid. Uffe hylede meget højt og alt alt for længe, imens det stakkels ben blev holdt vandret ud fra kroppen.

Vagtdyrlægen blev konsulteret, Uffe blev bedøvet, røngtenfotograferet (da dyrlægen langt og længe efter flere forsøg fik røngtenapperatet til at virke), vækket igen og medicineret for i alt 4886,- Det er jo weekend, hvilket berettiger en dyrlæge til at tage dobbelt takst. DOBBELT TAKST!!
Nå ja, har man hund har man jo også sagt ja til den slags. Men gudskelov var der ingen brækkede knogler.
Patienten fik efterfølgende leverpostej til aften og derpå lov til at overnatte i sofaen. Her sover han i øvrig tit, men han plejer ikke at få lov. Han venter bare til vi er gået ud af stuen. Vi tager ham tit "på sengen" i sofaen om morgenen. 


I dag har han ligget og restitueret i solen i stuen, imens har han nydt al opmærksomheden og omsorgen fra alle familiens medlemmer, der ikke har været nærrige med hverken klap eller kærlige ord.

Uffe har været usædvanlig glad. Ja, jeg vil nærmest betegne ham som værende munter. Han har hoppet rundt på 3 - 3½ ben, og logret med halen ustandselig. Vi tror han har været klar over at han var en heldig hund. Hvis han havde haft et kompliceret brud, der havde krævet operation, havde han muligvis fået sprøjten.
Så vi har alle haft grund til at være usædvanlige muntre i dag.

Den kommende uge byder på daglige smertestillende tabletter, og mere kærlig omsorg for det lille dyr. Og der må tilmed overnattes i sofaen ugen ud.


5 kommentarer:

 1. Nårh det lille Uffe-dyr :) Typisk at det skal ske i weekenden! God bedring med patienten, den svine heldige hund :)

  SvarSlet
 2. Nårhh - godt han er her endnu da! Og dyrlæger forstår bestemt det der med regninger. Kan så berette om lignende weekend histori hos kærestens storebror. Desværre havde deres Bailey et brud - så her blev regningen på 27.000!!?? Ej men det er sgu da sindsygt :-(

  SvarSlet
 3. Uh, stakkels dyr og dankort! Jeg har ikke selv hund, men kan man ikke forsikre sig mod de der høje regninger?

  SvarSlet
 4. Stakkels Uffe, godt der ikke var noget brækket.

  SvarSlet
 5. Tak for alle de bekymrede hilsner til patienten. Han er i kraftig bedring. Faktisk tror jeg han er helbredt. Den svine heldige hund. :)

  SvarSlet