torsdag den 12. juli 2012

Oh Boy - sådan plejer du ikke at se ham....Boy - altså kæmpedrengen på ARoS. Vi har i dag for første gang besigtiget denne fantastisk store dreng.
Han sidder bare der og kigger med sine store øjne. Som om han kunne rejse sig hvert øjeblik, og løbe ud for at finde nogle insekter at rive vingerne af......eller hvad friske, raske drenge nu engang fordriver tiden med i sommerferien.

Jeg tog naturligvis også et billede i en mere velkendt vinkel.


Prøv lige at se albuen. Det er jo lige så fantastisk detaljeret og naturtro, som jeg havde ladet mig fortælle.Alene Boy var entrebilletten værd. Det var også mange fine malerier. Men vore meget utålmodige afkom tvang os til, at gå kapgang igennem både guldalderafdelingen og afdelingen for moderne kunst.

Vi besøgte naturligvis også Olafur Eliassons spektakulære kunstværk, Your rainbow panorama, hvor man får udsigten over Århus krydret med alle regnbuens farver.


For lige at sætte prikken over i'et, sluttede vi dagen af i IKEA, hvor vores afkom skabte sig endnu mere i ren og skær kedsomhed, og vi måtte flygte ud i stationcar'en, hvor begge krapyler faldt i søvn af bare udmattelse, oven på en dag spækket med cremen af både dansk og svensk kulturarv. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar