mandag den 29. april 2013

Hverdag med hverdag på

Ja, tiden går når man morer sig. Græsset er både blevet grønt og lærerne har fået lov at komme på arbejde igen. Så gik april måned med det.

Aaaahhhh......

Vi har set køerne blive sluppet på græs. Ja, de økologiske køer altså. De ikke økologiske køer, de står stadig og tygger drøv indendørs. Og det er vist også at foretrække, for der er da stadig væk så r.. koldt i det her land, at man nærmest konstant går rundt med permafrost i ballerne. Og så blæser det som ind i H, måske ikke hver dag, men så hveranden dag da.
Nå men nu er klynk jo kun noget for afdankede rockmusikere og faggrupper der lige er blevet overtrumfet af et regeringsindgreb. Så vi har været i haven.Kampen imod tung, ond, grim lerjord fra sidste år er nu genoptaget. Der er blevet sat blåbærbuske i rigtig surbundsbed, og vi har da også lige plantet et træ. Ingen af delene ser ud af meget lige nu. Men hvis vi er heldige springer de ud i stedet for at dø. Jeg venter stadig på livstegn fra diverse stauder ovenpå efterårets tsunami. Det skal vi i øvrig også have fundet en løsning på i løbet af den (forhåbentlig) kommende sommer. De er periodiske oversvømmelser må ophøre. Vi er muligvis ude i noget opgravning af dele af haven.....igen. Men skidt med det. Vi har jo ikke andet at lave.Her til aften er der blevet bagt pølsehorn (med kyllinge pløser - meget multikulturel-venligt) til Antons afslutning på børnehavens Humlebi stue i morgen. På onsdag har jeg et skolebarn og et børnehavebarn i stedet for to børnehavebørn. Eller kan man egentlig kalde et barn der kun går i SFO, for et skolebarn? Det foregår da i hvert fald henne på skolen.Anton glæder sig helt vildt. Han er spændt og føler sig stor. Han laver lektier på sin tavle hver aften inden han går i seng. Han regner og tæller. Han er rigtig god til det. Han kopierer og skriver lange ord af fra alting med tekst på. Emballage, bogtitler osv. Han er helt klar til at tage hul på de næste 15 til 20 år med skolegang.

1 kommentar:

  1. Dejligt at se den entusiasme de udviser i den alder men mon han ikke når at blive træt af det? Haven skal I såmænd nok få styr på i løbet af de næste par år eller 10
    Nu har jeg boet på denne matrikel i 20 år og er kun lige begyndt at få styr på min have!!! Med ønsker om snarlig varme til os alle. Knus fra

    fru Jensen
    Gudhjem

    SvarSlet