torsdag den 8. august 2013

Forfremmelse i livet

Første skoledag for Anton har været længe ventet. I dag oprandt dagen endeligt. Anton var klar med skoletaske og penalhus med nye skarpslebne blyanter.
Flaget blev hejst fra morgenstunden, og dagens hovedperson blev naturligvis foreviget både forfra, bagfra og fra siden.Dan og jeg havde begge taget fri hele dagen, og sammen fulgte vi Gustav i børnehave, inden vi mødte op i skolegården ved flagstangen kl. 8.00. I børnehaven tog Anton lige de obligatoriske se-på-mig-runde, og viste den nye skoletaske (og sit nye liv) frem for de måbende små.Da skolen har erfaring for, at flere af forældrene tidligere har haft tendens til at blive kede af det på første skoledag, blev vi tilbudt ophold i skolen store sal, sammen med en flok rundstykker, imens børnene gennemlevede deres første skoledag.
Det gik fint. Ingen af forældrene brød sammen. Til gengæld havde flere af de kære små, brug for et lille klem i løbet af formiddagen.

Da første skoledag var omme ved halv tolv tiden, tog vi Anton med op på byens bedste café og fejrede dagen med en smootie og en kanelsnegl.

Resten af dagen skal nu bruges hjemme. Hvor vi lige kan udnytte resten af fridagen med, at vente på den nye vaskemaskine vi har bestilt. Den gamle siger en mærkelig lyd. Sådan noget går som regel ikke over af sig selv, og jeg tør snart ikke at vente længere. Kan ikke overskue x antal dage, der evt. kunne opstå, fra én vaskemaskines død indtræffer, til en ny bliver iplementeret i husholdningen.

3 kommentarer:

  1. Åh den store dreng :) "Tillykke" med den nye titel som skoledreng :) Her starter børnene først i skole på mandag, og ovenpå sådan en lang ferie, trænger især Jonas til ferie! :)

    SvarSlet
  2. Ha ha, ja han er vel ikke helt udsovet endnu. Det er hårdt at være teenager. Men ledighed er som sagt roden til alt ondt. Anton er super sej over sit nye liv. Vi nyder synet - så længe det varer.

    SvarSlet
  3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet